Aktuellt

150916
PREMIÄR! Vi har under sommaren byggt ett café i vårt gamla kontor vid Telefonplan. Nu har vi äntligen öppnat portarna till A.B.Café. som vi driver parallellt med Moodus.

150407
Vi har nu flyttat till en ny adress, dock bara 50 m från det gamla kontoret. Så välkommen att besöka oss på Trettondagsvägen 12!
141113
Idag öppnade Klang Market sin andra restaurang, denna gång i Fältöversten på Östermalm i Stockholm.

140707
Hornstulls senaste tillskott på kroghimlen, Klang Market, har precis öppnat. Gå gärna förbi och testa maten och titta på den fina interiören.

140307
Idag öppnar Stockholms senaste Coffeehouse by George på Sveavägen 98, mitt emot Handelshögskolan.

140127
Vi har uppdaterat ljusgården hos Mondeléz International med ny loungemöblering för möten och kaffepauser, allt med spännande utsikt in i daimfabriken.

131025
Tolv Stockholm, huvudstadens nya mat- och nöjeskoncept under Tele 2 Arena hade stor öppningsbaluns igår kväll. Vi var där och minglade på Frozzy som slår upp portarna där med ett nytt inredningskoncept som vi ritat. Den grafiska profilen står Ritator för och det är Panea som har byggt och levererat inredning.

131014
Från och med nu har vi två praktikanter hos oss. Robert Ek kommer senast från sin masterutbildning på RCA i London och Joakim Wadenholt har återvänt till Sverige från ett år i Chicago där han har gått på Illinois Institute of technology.

131001
Stans bästa fast food öppnar idag! Vi har haft nöjet att jobba med inredningen till KÄK i Hornstull. Stort hjärterum och finfin mat utlovas!

130909
Idag öppnar Coffeehouse by George i NK Passagen i Stockholm efter en uppdatering till det nya inredningskonceptet.

130902
Nu har ett nytt Coffeehouse by George öppnat på Drottningholmsvägen 14 i Stockholm.

130407
I nya Hornstulls handelsplats, som öppnar den 26 e april, har vi ritat Kafé Bulten som så smått börjar ta form. Projektet leds av Panea AB.

130405
I helgen öppnar Coffeehouse by George ett nytt café på fina Kullagatan i Helsingborg. Vi var där och hjälpte till med en sista handpåläggning inför att portarna slog upp på lördagen.

130125
Fredagen spenderades i Västermalmsgallerian där vi övervakade slutspurten med Coffeehouse by George´s färdigställande efter renoveringen. Titta gärna in där om ni har vägarna förbi!

121214
Västerås är först ut med vårt nya koncept för Coffeehouse by George. Vi var där igår och riktade lite spotlights innan öppningen i helgen. Nästa enhet att byggas blir i Västermalmsgallerian. Vi passade även på att äta lunch hos Systrarna Ericsson som vi hjälpt med deras nya look, väl värt ett besök även det om ni är i Västerås.

121123
Igår var vi hela dagen i Helsingborg och tittade på en lokal för en nyetablering av ett Coffeehouse by George. Det är roligt att se nya städer och Helsingborgs city känns som en liten pärla!

121105
Tillbaka från en inspirerande vecka i New York. Trots storm och ett långvarigt strömavbrott har vi fyllts av energi från stadens myller av arkitektur, konst och design.
121011
Idag besöker vi Stockholm Design Stop för lunch och föreläsning av möbelformgivaren Alfredo Häberli.

120917
Utryckning till Västerås där det klassiska konditoriet Systrarna Ericsson behöver hjälp med ritningar inför deras renovering.

120814
Vi tar på oss hjälmarna och besöker bygget av Torsplan kontors- och handelshus där vi ritar på ett kafé som ska stå klart 2014.

120516
På plan 11 i DN-skrapan utvidgar Transcom sitt svenska huvudkontor. Vi har nöjet att gestalta detta tillsammans med Citron Design.

120507
Idag börjar Vincenzo Ribaudo på Moodus. Han är utbildad arkitekt från Sicilien och kommer att hålla ställningarna här på kontoret.

120302
Moodus jobbar för närvarande med en implementering av Coffeehouse by George´s koncept i Eskilstuna.

120216
Vi har nöjet att inreda huvudkontoret till mediabolaget Dadini AB som arbetar med det nya konceptet levande reklam i taxibilar. Se reklamfilm på YouTube här!

120206
I veckan åker kontoret till Mjölby för ett kärt återseende med Artex. En ny inspirerande avdelning i fabriken ska utformas.

120201
Moodus skissar på en uppdatering av Coffee Corner i Täby Centrum i samarbete med Panea AB

111121
Coffeehouse by George i Passagen ska renoveras. Tillsammans med Panea AB jobbar vi med implementeringen av konceptet i denna spännande lokal.

111101
På uppdrag av Byggnadsfirma Olov Lindgren jobbar vi med uppdateringar i fastigheten Björns Trädgård 3 vid Medborgarplatsen.

111010

Just nu ritar vi på olika lösningar till en våning i det fina Ateljéhuset i Vasaparken. Till granne har de fått Sven Harrys (Konstmuseum).

111005
Vi deltar i Annells seminarium ”En nypa friskt ljus? Belysningens betydelse för synergonomi, hälsa och välmående”.

110927
Mårten håller denna vecka en workshop i två dagar för textilstudenterna på Konstfack.

110916
Vi besöker Bageri- & Konditorimässan i Kista.

110915
Vi välkomnar Julia Salo som skall praktisera två dagar i veckan fram till jul. Julia går tredje året på Designgymnasiet.

110831
Vi välkomnar Sofia Josephson som skall vara hos oss i fem veckor. Sofia går tredje året på Konstfacks linje för Industridesign.

110820
Vi utvecklar successivt denna nya webb i samarbete med Mattias Leppäniemi Grafisk Form – välkommen åter inom kort för mer information.

vi skapar er nya cafe eller restauranginteriör

Projekt: Coffeehouse by George

passagen_chbg3_förstasidan

summary in english första sida

Aktuellt

150916
PREMIÄR! Vi har under sommaren byggt ett café i vårt gamla kontor vid Telefonplan. Nu har vi äntligen öppnat portarna till A.B.Café. som vi driver parallellt med Moodus.

150407
Vi har nu flyttat till en ny adress, dock bara 50 m från det gamla kontoret. Så välkommen att besöka oss på Trettondagsvägen 12!
Läs mer »

Projekt: Klang Market

klang1 förstasidan

Klang Market är en ny spännande restaurangkedja där vi har ritat inredningen. Här är bilder från Klang Market Fältöversten.

Projekt: A.B.Café.

ABCafe1 förstasidan

Projekt: Kafé Bulten

I den nya Gallerian i Hornstull har vi ritat Kafé Bulten. Mer information om gallerian hittar du här.

Projekt: Käk Hornstull

Moodus gillar:

Food trucks i all ära, men en grill på cykeln smäller högre!

Läs mer »